Retour regeling

Werkwijze:
Je kunt je item(s) retour melden via bovenstaande link binnen 7 dagen na ontvangst van je product, je hebt dan nog 3 werkdagen om het artikel retour te sturen.

Retourservice Nederland, Duitsland en België
Met het retourlabel dat wordt meegestuurd in je pakket kun je items snel en veilig naar ons retour sturen met DHL (België BPost).


We ontvangen je item graag voorzien van het label dat aan het artikel zit en de originele  verpakking en in de staat zoals je van ons hebt ontvangen. Zonder het label kun je het artikel niet meer retour sturen.

Verwerking en terugbetaling van je retourzending
Bij het aanmelden van je retour én na ontvangst van je pakket krijg je van ons een bevestiging per e-mail. Als je retourneert zonder te ruilen of slechts een deel van het bedrag van je retourmelding besteedt, wordt het door je terug te ontvangen bedrag altijd binnen 3 werkdagen na ontvangst van je retourzending aan je terugbetaald. Een betaalde bijdrage in de verzendkosten van de oorspronkelijke bestelling (< €75) wordt niet teruggestort. Deze wordt beschouwd als aanvullende vergoeding voor retour zenden.

Ruilen
Wil je een item ruilen tegen een andere maat, kleur of een ander item? Dat is geen probleem! Wij nemen de kosten voor het retour sturen en het toesturen van je ruilbestelling (vanaf €75) voor onze rekening. De betaling van het nieuwe product kun je eenvoudig zelf regelen op de website met je ruiltegoed. 

Scroll naar top
Open chat
1
Hulp nodig?
Hi Leuk dat je op onze site Vondel Amsterdam bent, kan ik je ergens mee helpen?